Onze facturen

Wij werken constant aan de verbetering van onze service. Daarom hebben wij een samenwerking met Payt voor rekeningen en betalingen.

Wat is Payt?

Payt is een softwarebedrijf wat het betalingen van rekeningen automatiseert. Dat maakt het u en ons makkelijker.

Wat verandert er voor u?

De software van Payt maakt het voor u mogelijk om uw rekeningen terug te vinden in een persoonlijke online omgeving (hier heeft u geen account voor nodig). U kunt eenvoudig uw rekeningen met iDEAL betalen. Dat kan online of via een betaalapplicatie op uw telefoon.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar

De standaard werkwijze van onze praktijk is als volgt. Wij dienen de kosten van uw behandeling eerst in bij uw verzekeraar. Het deel dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed brengen we vervolgens bij u in rekening. U heeft vervolgens 14 dagen om de rekening te betalen.

Op uw rekening staat duidelijk aangegeven welk bedrag vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, type behandeling en de voorwaarden van uw verzekeraar. Heeft u een vraag over de vergoeding van uw zorgverzekeraar? Neem dan direct contact op met uw eigen verzekeraar.

Hoe ontvangt u de factuur?

U ontvangt de factuur vanaf ons e-mailadres. Wij werken volgens de vastgestelde tarieven van de Nederlandse Zorgautoriteit voor de kosten van uw behandeling.

Daarnaast kunt ook pinnen in de praktijk, echter dient u dan wel zelf de rekening bij uw zorgverzekeraar in te dienen. Contant betalen niet mogelijk.

Veiligheid

Al uw persoonlijke gegevens staan in een streng beveiligde omgeving. De software van Payt is gecertificeerd (NEN7510), waardoor u er op kunt vertrouwen dat Payt adequaat en veilig omgaat met uw gegevens.