Behandelingen

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • en de duur van de behandelingen.

Onze praktijk verricht de meest voorkomende behandelingen zelf.
Wij hebben ons gespecialiseerd in:

– Algemene tandheelkunde
– Orthodontische behandelingen
– Esthetische/cosmetische tandheelkunde
– Preventie
– Mondhygiëne

In onze praktijk staat aandacht voor u en uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk, door deze zo up to date mogelijk te houden. Vakkundige behandelingen en een prettige en ontspannen sfeer zijn vanzelfsprekend.

Informatie over behandelingen kunt u nalezen in de informatie over mondgezondheidbrochures op onze website en op www.allesoverhetgebit.nl.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen vanaf 250 euro. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit.